Fri frakt på ordre over 1000,-

BalanceBoard Labyrinth

TP #372996

399,-

20+ på nettlager

Abilica BalanceBoard Labyrinth er et lekent balansebrett som utfordrer balansen til barn og voksne på en leken og morsom måte.

God balanse er viktig, enten om det er i hverdagen eller i treningssammenheng. Ved å trene balansen regelmessig reduserer du risikoen for skader fordi det forsterker og stabiliserer leddene og gjør dine bevegelser mer effektive.

Abilica BalanceBoard Labyrinth gjør balansetreningen mer morsom ved å balansere balansebrettet i forskjellige vinkler, vil den lille kula trille seg gjennom forskjellige veier i labyrinten og i mål.

Aktiverer hele kroppen og kan justeres i 3 forskjellige høyder.kan brukes både ute og inne. 
Diameter på balansebrettet er 40 cm.
Maksimal brukervekt er 120 kg.

TP #372996
Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Se alle produkter