Opptil 38 % på favoritter til treningsrommet

Varekode: 373285
Abilica

BalancePad Large

649,-

5+ på nettlager

Abilica BalancePad Large er en stor balansepute i grå farge beregnet for øvelser på to ben.

Brukes også som underlag for skulder og - knærøvelser osv.  Abilica BalancePad Large er ett veldig godt hjelpemiddel for å trene stabilitet, koordinasjon og reaksjon.

Balansepute gir deg en unik mulighet til å trene opp muskulatur og stabilitet i føtter, ankler, knær, hofter og rygg.Med slik trening stimulerer du også blodsirkulasjon, nervesystem og muskulatur. Må brukes uten sko. 

Puten er 39x32 cm og 6cm tykk.
Produsert i miljøvennlig TPE materiale.

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica