Varekode: 373284
Abilica

SoftBalance

549,-

5+ På lager (Leveringstid: 3-7 virkedager)

Abilica SoftBalance er en balansepute i myk plast fylt med luft som er perfekt for balanseøvelser, styrkeøvelser og koordinasjonstrening.

Stå på den, sitt på den eller ligg på den! Den gir deg en unik trening av balanse, og sikrer deg et samspill i muskulaturen. Abilica SoftBalance har glatt overflate på den ene siden og knotter på den andre siden, gir mulighet for massasje av føtter.

Puten gir også god støtte for ryggen.

Diameter på 35 cm.

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica