Opptil 38 % på favoritter til treningsrommet

Varekode: 301064
Mueller

4-way Adjustable Knee Support

649,-

5+ på nettlager

Mueller 4-way Adjustable Knee Support. Knestøtten har en anatomisk formet patella-åpning med tynne stropper som hjelper til med å forhindre oppsamling av materiale bak knærne som sørger for behagelig tilpasning. I tillegg har knestøtten ekstra stropper for konsentrert kompresjon og en myk neoprenblanding som gir jevn kompresjon og lindrende varme.

Knestøtten har 4-veis innvendig justeringssystem og stroppesystem og ekstra panel i fronten for bedre kompressjon. Knestøtten kommer med perforert neopren for ekstra ventilasjon og en ekstra avstiverstøtte for mer stabilitet. Patentert design.

Passer både høyre og venstre kne. 

Fri for Naturgummilatex. 
One Size.

Mueller

I mer enn 50 år har Mueller levert de beste produktene innenfor idrettsmedisin til forbrukere over hele verden. Mueller vet viktigheten av integritet, stolthet og dyktighet. Disse elementene er utstilt i måten Mueller driver sin virksomhet på og gjenspeiler seg i deres produkter. Mueller hjelper toppidrettsutøvere og mosjonister med å forebygge skader, rehabilitering, forsvare seg mot nye skader og forbedre sin ytelse.

Gå til Mueller