Varekode: 373467
Spirit

Adjustable Bench

8 199,-

Bestillingsvare

Spirit Adjustable Bench er en meget kraftig og solid justerbar benk i høykvalitets utførelse.

Meget god polstring i putene sikrer god komfort under øvelsene og lang holbarhet ved mye bruk. Ryggputen på Spirit Adjustable Bench kan reguleres fra flat til 80 grader.
Setet kan justeres i 3 forskjellige vinkler.Håndtak og transporthjul på bakre ben gjør at den er enkel å flytte rundt. Gode "Non Slip" gummiføtter gjør at den står støtt under øvelsene. 

Spesifikasjoner:

  • Lengde: 137 cm
  • Bredde: 45 cm
  • Lengde rygg: 95 cm
  • Høyde: 42 cm
  • Vekt: 49 kg
  • Maksimal brukervekt: 600 kg  

Produktene i Spirit Commercial Strenght serien passer perfekt sammen med cardioproduktene i Spirit 900 serien. Produkter fra Spirit er profesjonelt utstyr i høy kvalitet til fornuftig pris.   

Ta kontakt med vår Pro avdeling om du ønsker et godt tilbud på utstyr til ditt treningssenter eller bedrift. 
Vi prosjekterer, tegner, installerer og gir deg topp service på utstyr som er levert fra oss. Kontakt oss på pro@treningspartner.no.

Spirit

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå til Spirit