Varekode: 373466
Spirit

Flat Bench

3 999,-

5+ På lager (Leveringstid: 2-5 virkedager)

Spirit Flat Bench

Styrketreningsproduktene fra Spirit har ett lekkert, elegant og tidløst design. I denne serien med høykvalitetsprodukter er det fokus på komfort, brukervennlighet og solid utførelse. 

Spirit Flat Bench har en lekker utførelse. Kraftig polstring på putene sikrer lang holdbarhet og god komfort under treningen.
Gode "Non Slip" gummiføtter gjør at benken ikke beveger seg under bruk. 

Spesifikasjoner:

  • Lengde:  141cm
  • Bredde:  65cm
  • Høyde:  41cm
  • Vekt:  25kg
  • Maksimal brukervekt: 180kg  

Produktene i Spirit Commercial Strenght serien passer perfekt sammen med cardioproduktene i Spirit 900 serien.Produkter fra Spirit er profesjonelt utstyr i høy kvalitet til fornuftig pris.      

Ta kontakt med vår Pro avdeling om du ønsker et godt tilbud på utstyr til ditt treningssenter eller bedrift. 
Vi prosjekterer, tegner, installerer og gir deg topp service på utstyr som er levert fra oss. Kontakt oss på pro@treningspartner.no.

Spirit

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Gå til Spirit