Opptil 38 % på favoritter til treningsrommet

Varekode: 374070
Abilica

YogaMat Life ECO

799,-

5+ på nettlager

Abilica YogaMat Life ECO er yogamatten som forblir frisk og ren – livet ut. Yogamatten er produsert i samarbeid med Life Naturals, og deres antimikrobielle teknologi. Life Natural benytter seg av naturlig planteekstrakt, som dreper bakterier og som skaper lukt. Peppermynte gir matten en behagelig og mild duft. Alt dette med miljøvennlig teknologi, for en grønnere verden.

Abilica YogaMat LIFE ECO har to ulike strukturer og kan brukes på begge sider. Dette er en tykkere yogamatte og er også godt egnet til pilates eller annen trening. Kan vaskes med en fuktig klut, eventuelt kan kluten dyppes i vann med litt såpe. Tørk av med en tørr klut og rull sammen når den er helt tørr.

Abilica YogaMat Life ECO er produsert i det miljøvennlige materialet TPE.  
Farge: Tofarget, blå og grå.
Lengde: 183 cm.
Bredde: 61 cm.
Tykkelse: 6 mm.
Aktive stoffer: Peppermynteolje.
Bærestropp følger med.

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica