Foldbart VeggRack med benk og bumper - 130 kg

TP #B13015

Nå 14 249,-

Spar 7 835,- Førpris 22 084,-
5+ på nettlager

Abilica Foldable rack 40 Vegg Rack med benk og bumper - 130 kg er en plassbesparende styrkepakke.

Pakken inneholder:
Abilica foldable rack 40
Abilica Premium Flatbenk
2 x Abilica Weightbar 4,8 kg 50 mm
Vektstang 50 mm 220 cm
6 x Hi-temp Bumper skiver 5 kg
4 x Hi-temp Bumper skiver 20 kg
JawClamp

FoldableRack 40 er laget ekstra kraftig for å kunne tåle høy belastning. Vektstangholderene tåler en belastning på 300 kg, sikkerhetsarmene 300 kg og pulluphåndtakene 200 kg. Ønsker du en mer effektiv treningsøkt kan du også kjøpe ekstra vekstangholdere, slik at du har ferdiginnstilt holderne for ulike øvelser.

Abilica Premium Flatbenk
En treningsbenk som gjør det mulig å gjennomføre en rekke standard styrkeøvelser på en riktig og effektiv måte. Tåler belastning helt opp til 750 kg.

Abilica Weightbar 4,8 kg 50 mm
En vektstang som er bygd med bronseforing og nålelager for god rotasjon i endestykkene og med aggresiv knurling for godt grep. Med 13 cm grepsvidde og en omkrets på 28 mm vil denne stangen passe alle hender. Vi anbefaler Abilica Olympic Weightplate 50 mm vektskiver sammen med vektstangen. 

Vektskiver og låser medfølger ikke.

Vektstang 50 mm 220 cm
Vektstang som passer til alle løft, bla annet benkpress, knebøy og markløft. 

Passer vektskiver med 50 mm åpning.  

Hi-temp Bumper skiver
Bumper plates fra Masterfit er produsert i høytemperert gummi med innkapslet sentrering. De tåler dropp fra høyder, gjentatte ganger og er svært støysvake i forhold til vektskiver med jernkjerne.

JawClamp
som passer til 50 mm vektstenger. 

Låser til vektstenger. Selges i par.

TP #B13015
Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Se alle produkter