Training Bar 15 kg

TP #112340

5 690,-

5+ på nettlager
Vekt

American Barbell Training Bar 15 kg er en solid, holdbar vektstang som passer for all styrketrening. Den er testet for ekstremt hardt bruk og den holder! Stangen er testet for bruddstyrke opptil 190 000 PSI.Chrome coating i grep  og endestykker. En god crossfit stang. 25mm grep Knurl mark for olympisk løft. Det er ikke merket for senter knurl. 

Ta kontakt med vår Pro avdeling om du ønsker et godt tilbud på utstyr til ditt treningssenter eller bedrift. Vi prosjekterer, tegner, installerer og gir deg topp service på utstyr som er levert fra oss. Kontakt oss på pro@treningspartner.no.

Spesifikasjoner

  • Lengde:  201 cm  
  • Bruksområde:  Olympisk vektøfting, Vektløfting, Konkurranse
TP #112340
American Barbell

American Barbell er en produsent som leverer premium frivektutstyr. Med over 40 års erfaring i bransjen kan vi garantere utstyr som holder høy kvalitet og varer i mange år. Som American Barbell selv sier om hva de gjør: «We make the best barbells on the planet! I tillegg til lage verdens beste stenger har American Barbell et bredt sortiment i flere kategorier: hantler, vektskiver, rack, Plateloaded maskiner mm.

Se alle produkter

Gjør produktet bedre med

Olympic Collar Vektskivelåser
399,-