4,3 m Grå Trampoline med sikkerhetsnett og stige

TP #372949

9 999,-

100+ på nettlager

Jumpmaster 4,3 m grå trampoline med sikkerhetsnett og stige er en komplett trampolinepakke. Alt barna trenger for en god hoppeopplevelse. 

Trampolinen har 96 stk fjærer og hoppeduk som er myk på vei ned og gir god sprett på vei opp. Jumpmaster trampoliner passer for barn og voksne i alle aldre. Trampolinehopping er en sosial aktivitet og god trening for hele familien. Kantpolstringen er hele 3 cm tykk og 30 cm bred, som gjør at den gir god polstring mot rammen og fjærene, og at den dekker godt over fjærene. Den er laget i værbestandig PVC materiale som tåler å utsettes for sol, regn og og vind. Sikkerhetsnettet har overlappende inngang, slik at den lukker seg selv enkelt når man går på og av trampolinen. Dette øker sikkerheten under hoppingen og levetiden på nettet. Sikkerhetsnettet er finmasket slik at fingre og tær ikke kan sitte fast i nettmaskene. Stolpene til sikkerhetsnettet går helt ned til bakken, da får man bedre stabilitet på hele sikkerhetsnettet.Det forenkler også monteringen av stolpene. Stolpene har god polstring med sort overtrekk for værbeskyttelse. På toppen av stolpene er det solide plastkopper hvor man fester sikkerhetsnettet med strikker. Ved strikker øverst mot stolpene reduserer man belastningen på nettet betydelig.

Rammen på trampolinen er i galvanisert stål for god rustbeskyttelse. Trampolinepakken består av 2 esker med følgende mål og vekt (LxBxH)Eske 1: 176 cm x 55 cm x 40 cm og 76 kg Eske 2: 152 cm x 55 cm x 18 cm og 42 kg.

JumpMaster er ett norsk varemerke med fokus på god sikkerhet og funksjonalitet.

Spesifikasjoner:
Diameter:  4,30 meter
Antall fjærer:  96 stk
Maksimal brukervekt:  120 kg
Høyde trampoline over bakken:  90 cm
Høyde inkludert sikkerhetsnett:  272 cm
Bredde kantpolstring:  300 mm
Tykkelse kantpolstring:  30 mm
Vekt inkludert sikkerhetsnett:  107 kg
Garanti ramme:  Livstid
Garanti kantpolstring:  2 år
Garanti hoppeduk:  2 år
Garanti fjærer:  2 år

TP #372949
Jumpmaster

For deg som ønsker mer sprett for pengene. Våre bestselgere gjennom mange sesonger. Dette er et trygt og fornuftig valg for deg som ønsker å investere i en trampoline som varer lenge.

Se alle produkter