Varekode: 374680
Abilica

Lat-Attachment 40

3 499,-

5+ På lager (Leveringstid: 2-5 virkedager)

Abilica Lat-Attachment er ekstrautstyret som gjør ditt PowerRack 40 eller HalfRack 40 til et komplett treningsrack.

Stasjon for nedtrekk og sittende roing til Abilica PowerRack 40 og Abilica HalfRack 40. Passer også til Abilica HalfRack 010 hvis du har det fra før. Abilica Lat-Attachment 40 er utstyrt med justerbar lårpute som gjør det enkelt for deg å holde posisjon ved vertikale dra-øvelser som eksempelvis nedtrekk. For deg som liker sittende roing kan du også sette på de medfølgende fotplatene som gir deg ekstra godt fotfeste ved horisontale dra-øvelser.

Vektskive adapter for 50 mm følger med som gjør at du kan bruke vektskiver med hulldiameter fra 25 mm opp til 50 mm. Belastning skapes med vektskiver (ikke inkludert) som settes på vektermene.

  • Mål oppmontert: 36 x 45 x 218 cm (L x B x H)
  • Rammestørrelse: 60 x 60 cm
  • Ståltykkelse: 2 mm
  • Maks belastning: 100 kg
  • Produktvekt: 25 kg
Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica