PowerRack 40

TP #374679

7 999,-

5+ på nettlager

NYHET! Abilica PowerRack 40 er et supersolid treningsrack som passer for deg som ønsker å trene med tunge vekter med fokus på høy sikkerhet. Dette er et rack som passer like godt hjemme som på et bedriftstreningsrom.

Abilica PowerRack 40 passer utmerket for deg som fokuserer på tung styrketrening eller ønsker den ekstra sikkerheten under trening. Med sikkerhetsstolper på innsiden av racket gir en god trygghet slik at du kan fokusere på å yte best mulig. Vektstangholder og sikkerhets stolper har «slide-and-twist» fester som gjør det enkelt å endre høyde underveis i treningsøkten. Om en ønsker et enklere alternativ kan du også kjøpe ekstra vekstangholdere slik at du har ferdiginnstilt holderne for ulike øvelser. Abilica PowerRack 40 er utstyrt med pullups håndtak med en rekke ulike grep og 2 håndtak for feste av strikk. Med et fotavtrykk på 124 x140 cm har du god plass inne i racket til å gjøre alle øvelser som enten gjøres stående eller som krever benk.

Ved kjøp av Abilica Lat-attachment 40 og Abilica Dip-attachment 40 utvides øvelseskatalogen ytterligere med øvelser som sittende kabelroing, kabel nedtrekk og dips for å nevne noen. Dette produktet er ikke egnet for å lagres ute og bør ikke plasseres på fuktig/vått underlag.

TP #374679
 • Mål oppmontert: 
  124 x 140 x 216 (L x B x H)
 • Rammestørrelse: 
  60 x 60 mm
 • Ståltykkelse: 
  2,5 mm
 • Hull diameter: 
  16 mm
 • Antall justeringshull: 
  29
 • Produktvekt: 
  80 kg
 • Abilica Premium: 
  Ja

Maks belastning:

 • J-hooks: 
  350 kg
 • Sikkerhetsstolper: 
  350 kg
 • Pullups håndtak: 
  250 kg
Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Se alle produkter

Gjør produktet bedre med

JHooks 40
JHooks 40
Bestillingsvare
699,-
Dip-Attachment 40
Dip-Attachment 40
5+ på nettlager
899,-
 Lat-Attachment 40
Lat-Attachment 40
5+ på nettlager
3 499,-