Foldbart VeggRack

TP #373662

5 999,-

2 på nettlager

ProForm Carbon Foldable Vegg Rack lar deg utnytte gulvplassen optimalt med enkelt foldbart styrkerack for vegg. 

Kan testes i vårt showroom i Lier, mellom Drammen og Oslo.  

ProForm Mounted Wall Rack er styrke rack som gir deg mange øvelsesmuligheter på begrenset bruk av plass. Racket fester man godt til veggen. Når man skal bruke det foldes det ut og låses fast raskt med låsepinnene. Låser opp pull-up stangen, deretter henger på stangholderne og sikkerhetsbarene. Da er det klart til bruk både med treningstrikker, vektstang med vektskiver og egenvektstrening med pull-up stangen. 

ProForm Mounted Wall Rack bygger fra 10cm til 102 cm utfra veggen. Etter bruk foldes racket enkelt sammen igjen og frigjør plass til andre ting. Med ett slikt rack trener man variert og med flere muskelgrupper. Øvelser man bl.a kan gjøre er knebøy, skulderpress og pull-ups. Med treningsbenk som tillegg er det mulighet for å utføre benkpress. 

Spesifikasjoner:

  • Bredde:  140 cm
  • Høyde:  224 cm
  • Dybde sammenfoldet:  10 cm
  • Dybde utfoldet for bruk:  102cm
  • Maksimal vektbelastning:  275kg 

Treningstrikker, vektutstyr og treningsbenk kjøpes separat. Vektutstyr som er avbildet på bildene følger ikke med racket.

Festeskruer til vegg montering følger ikke med. Kjøpes separat utfra type vegg det skal festes til.          

TP #373662
ProForm

Verdens mestselgende fitnessmerke tilbyr god kvalitet til hyggelige priser, men sparer ikke på finessene som gir en fordelaktig treningsfølelse. Slitesterke maskiner med urbant tilsnitt i utformingen. Pro-Form er mest kjent for sine kondisjonsprodukter og er en del av det amerikanske selskapet Icon Health and Fitness, verdens største leverandør av treningsutstyr. Passser for mosjonister som er opptatt av «å få mye for pengene».

Se alle produkter