Varekode: 374769
Abilica

Open HexBar 50 mm

3 999,-

5+ på nettlager

Abilica Open HexBar lar deg sentrere vekten på linje med tyngdepunktet ditt i større grad enn trening med normal vektstang.

Dette gjør øvelser som markløft mindre teknisk krevende. Open HexBar er utstyrt med to håndtak som gir deg muligheten til å trene med åpning foran eller bak deg. Det gjør at du får godt bevegelsesrom til å gjøre øvelser som step-up på boks, forover- og bakover utfall eller andre øvelser som krever fritt treningsrom. Open HexBar er designet for å passe knebøystativer og med sin tubeformede ramme med knurling grep kan den legges på skuldrene for å gjøre øvelser som knebøy eller i armene for zercher øvelser. Vektstangen er også utstyrt med markløftjekk, som enkelt tas i bruk ved å vippe vektstangen opp i stående posisjon. Da kan du enkelt ta av og på vektskiver uten at de er i kontakt med bakken.

Passer til vektskiver med 50 mm åpning.
Maks vektbelastning 300 kg.
Vekt: 27.5 kg

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica