Varekode: 374781
Abilica

Premium Racer 90 Spinningsykkel

12 999,-

5+ På lager (Leveringstid: 3-7 virkedager)

Underlagsmatte 150 x 70 x 0,6 cm

Underlagsmatte som passer til sykkel, stepmaskin og mindre crosstrainer. 

Størrelse:
Bredde:  70 cm
Lengde:  150 cm
Tykkelse:  0,6 cm    

599,-

Abilica sin nye toppmodell innen spinning sykler. Abilica Premium Racer 90 er en soleklar favoritt for den kresne utøveren. Passer like bra hjemme som på treningsrommet til bedriften.

Abilica Premium Racer 90 er en meget kraftig spinning sykkel med topp kvalitet i alle komponenter. Med svinghjul vekt på 16 kg og magnetisk motstand får du en stillegående og sømløs spinning opplevelse. Opptil 550 watt belastning gjør at du kan trene alt fra intervaller til langkjøring. Motstanden kan tilpasses ditt behov og gir følelsen av reell motbakkekjøring.

Spinningsykkelen har en lettlest sykkelcomputer som viser watt-belastningen i tråkket mens du sykler, i tillegg til de vanligste parameterne som tid, distanse, hastighet, tråkkfrekvens (RPM), kaloribruk og puls. Du kan også sette ditt nettbrett/telefon i den store holderen og se din favoritt serie mens du sykler eller koble til en av appene (Iconsole+, Kinomap eller Zwift) og kjøre interaktive trening.

Med multigrep styre og justeringsmuligheter, både vannrett og loddrett, på både sete og styret finner du du lett din ideelle sittestilling. Spinning sykkelen leveres med kombipedaler/SPD pedaler, slik at du kan sykle med vanlige trenings sko eller sykkel sko. Hjul i front gjør den enkel å flytte på når den ikke er i bruk.
Maks personvekt er 150 kg.

Motstand: Manuell magnetisk motstand
Motstandsnivåer: 11
Interia: 1:9
Computer med: tid, distanse, hastighet, RPM, kaloriforbruk (indikasjon), puls, og watt
Bluetooth
Apper: Iconsole+, Zwift, Kinomap
Mottaker for pulsbelte
Svinghjul: 16 kg
Max watt: 550
Wattmåling: Kalkulert med Torque tester
Horisontal og vertikal setejustering
Horisontal og vertikal styrejustering
SPD pedaler
Transporthjul
Mål oppmontert: 117 x 51 x 136 cm (L x B x H)
Produktvekt: 61 kg
Maks person vekt: 150 kg

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica