Trampolineguide - Slik velger du riktig trampoline


Våren nærmer seg, dagene blir lysere og lengre og man tilbringer mer tid utendørs. Mange av oss har et uteområde vi endelig får brukt etter en lang vinter, og det betyr mange muligheter for utendørs aktiviteter med venner og familie.

Trampoliner har blitt en favoritt hos mange nordmenn de siste årene. Det er en perfekt måte å aktivisere barn og unge på, i tillegg til at det er god trening og en hyggelig og sosial aktivitet for både barn og voksne. Mange opplever derimot at det kan være vanskelig å navigere i jungelen av tilbud, og blir dermed usikre på hvordan man skal gå frem når man skal investere i en trampoline som gjerne skal vare over mange år.

Vi i Treningspartner har et stort utvalg trampoliner i alle prisklasser på lager for rask levering. Vi har livstidsgaranti på selve rammene fra Jumpmaster, noe som gjør våre trampoliner til et trygt kjøpt. Vi har satt opp en enkel guide som skal gjøre det enklere for deg å velge riktig trampoline:

Størrelse

Hvor stor trampoline ønsker du, og hva har du plass til? Trampoliner finnes i mange forskjellige størrelser, så det er viktig å finne en som passer til plassen du har tilgjengelig. Husk at størrelsen oppgitt er diameter på trampolinen, så det er smart å måle opp der den skal stå før man tar det endelige valget om størrelse (de tar ofte litt større plass enn det man har sett for seg).

Sikkerhet

Sikkerhet bør alltid være det viktigste når det gjelder trampoliner. Alle våre trampoliner følger norsk standard, og er utstyrt med sikkerhetsnett og tykke polstrede kanter for å unngå skader.

Kvalitet

Det er viktig å investere i en trampoline av høy kvalitet som vil vare i mange år. Sørg for å velge en trampoline fra en pålitelig produsent som har gode anmeldelser fra kunder. Alle trampoliner hos Treningspartner er fra kjente merkevarer som har blitt solgt i mange år, og gått gjennom streng kvalitetskontroll for å sikrestille høy kvalitet. Vi har gode referanser fra kunder og i tillegg en egen serviceavdeling som bistår om det skulle bli behov for reservedeler.

Vektbegrensning

Trampoliner har ofte en vektbegrensning som angir hvor mange personer som kan være på trampolinen samtidig, og hva den totale vekten av brukerne kan være. Sørg for at trampolinen du velger, har en vektbegrensning som passer dine behov.

Tilbehør

Vurder også om du trenger tilbehør som forankringssett, stige, beskyttelsestrekk/regntrekk, skobag eller annet trampolinetilbehør som kan gjøre bruk av trampolinen tryggere, mer morsom og mer behagelig.

Budsjett

Til slutt gjelder det å velge en trampoline innenfor ditt budsjett. Husk at det kan være lurt å investere litt mer for å få en høyere kvalitet som vil vare i mange år.