Varekode: 374730
Masterfit

400 Power Rack

7 499,-

5+ På lager (Leveringstid: 3-7 virkedager)

Dip Attachment

Masterfit Dip Attachment er ekstrautstyr til Masterfit 200 Squat Rack, 300 Half Rack og 400 Power Rack .

Dip Attachment har to ulike vinklede håndtak som gir en bredde på 55-60 cm og 75-80 cm. Den gode rekkevidden på bredde du får med disse håndtakene gjør den svært tilpasningsvennlig både med tanke på grepsvidde ved dips, men også som holder for eksempelvis strikk for assisterende dips.
Masterfit Dip Attachment passer til alle rack som har rammestørrelse 60x60 mm med 26 mm diameter hull.

Selges i par.

899,-
Landmine-Attachment

Landmine-Attachment er et allsidig tilbehør som gir deg muligheten til å gjøre øvelser som forbedrer styrke, stabilitet og mobilitet.

Eksempler på slike øvelser er landmine skulderpress, z press, roll out push ups, foroverbøyd roing, markløft, landmines, thrusters og mye mer. Landmine-Attachment passer til rack i Abilica 40-serien og Abilica 500-serien.

Produktet skrues enkelt til rammen på treningsracket og passer til alle 50 mm vektstenger.

799,-

Masterfit 400 Power Rack passer for deg som ønsker et rack for hjemmetrening med god plass inne i racket og solide sikkerhetsarmer.

Masterfit 400 Power Rack er et power rack med god innvendig plass og med en stabil konstruksjon på 60 x 60 mm ramme og 2 mm tykt stål. Jhooks og sikringsarmer kan justeres over 31 ulike justeringsnivå som gir deg perfekt høyde for utførelse av øvelser i tillegg til å gi deg trygghet ved for eksempel knebøy og benkpress.

Pull-up stativet er en rett stang med knurling grep på 29 mm diameter. Her passer det utmerket å gjøre både pronerte og supinerte pull-ups med ulik bredde på grepet. Dette power racket har også et smalt parallell grep på baksiden av rammen for pull-ups som treffer ekstra godt på den brede ryggmuskelen.

Maks vektkapasitet er 250 kg på jhooks, 250 kg på sikringsarmer og 150 kg på pull-up stangen.

Masterfit Dip Attachment, våre benker og Landmine Attachment, som kjøpes separat, utvider øvelsesbiblioteket og gjør dette til et perfekt power rack til ditt treningsrom.

Dip Attachment, stang, vektskiver og benk som fremkommer i miljøbilder medfølger ikke.

Mål oppmontert (L x B x H): 170x125x216 cm
Rammestørrelse: 60x60 mm
Hulldiameter: 26 mm
Ståltykkelse: 2 mm
Maks vektbelastning Pull-up bar: 150 kg
Maks vektbelastning Jhooks: 250 kg
Maks vektbelastning Sikringsarmer: 250 kg
Produktvekt: 77 kg

Masterfit

Masterfit er høykvalitetsutstyr som er laget spesielt for det nordiske markedet.

Gå til Masterfit