C S22i Studio Spinningsykkel

TP #374708

Nå 22 999,-

Spar 7 000,- Førpris 29 999,-
5+ på nettlager

NordicTrack S22i er en IFIT interaktiv treningssykkel for deg som liker å se på en global treningsvideo som gir deg følelsen av å være ute å sykle. Samtidig har du et ferdig treningsprogram å følge.

Tilbudet varer til og med 29. februar, eller så lenge lageret rekker.

Følg tempoet til iFit treneren og motbakkene. Du kan også måle sykkelkreftene mot andre iFit brukere. På den store 22" touchskjermen kan du velge deg en sykkelvideo og sette i gang. Videoen er integrert mot sykkelen slik at motstand og stigning justerer seg automatisk etter løypeprofilen i videoen. Om du vil kan du enkelt hoppe ut av synkroniseringen og tilpasse den magnetiske motstanden eller stigningsprosenten selv. Nordic Track S22i har en tiltmotor innebygget som gjør at den tilter opp og ned i motbakker eller nedoverbakke. iFit er kompatibel mot treningsappene Apple Health, Garmin Connect, Google Fit™ og Strava.

Med NordicTrack S22i spinningssykkel har du mulighet til å prøve iFit gratis i 30 dager som gir deg full tilgang til mange unike treningsvideoer og programmer. 

Med et fullt iFit abonnement har du tilgang på: 

  • Globale treningsvideoer hvor fart og stigning justerer seg selv ut i fra terrenget
  • Live trening og events 
  • Ferdige treningsprogrammer tilpasset ditt behov
  • Varierte treningsprogrammer over tid med iFit Challenge
  • Å lage din egen løype via Google Maps™ og få detaljerte Street View bilder underveis

TP #374708
NordicTrack

Et innovativt varemerke med et internasjonalt nedslagsfelt som er mest kjent for sine kondisjonsprodukter. Varemerket er underlagt amerikanske Icon Health and Fitness, verdens største leverandør av treningsutstyr. NordicTrack vektlegger finesser og nytenkende teknologi i utviklingen av produkter og ligger derfor i en høyere prisklasse. Passer for kresne og aktive brukere som etterlyser det lille ekstra innen tekniske nyvinninger og gode treningsopplevelser. Altså et produkt for brukeren som ønsker å være teknisk frempå i utviklingen av treningsapparater.

Se alle produkter