Varekode: 150080
Abilica

Kettlebell 8 kg

8 kg

Nå 249,- Førpris 599,-

5+ På lager (Leveringstid: 3-7 virkedager)
Vekt: 8 kg

En kettlebell skal brukes eksplosivt og dynamisk, dvs. med stor fart og bevegelse. Dette gir utmerket trening i for av økt styrke, koordinasjon, stabilisering og utholdenhet. 

Tilbudet gjelder til og med 31. juli, eller så lenge lageret rekker.

Ved valg av Kettlebells er det viktig at håndtaket sitter godt i hånden. Det må ikke være for trangt da noen øvelser krever at man bytter Kettlebellsen fra høyre til venstre hånd i stor fart.  

Pris pr stk.

Kettlebells i kombinasjon

Kombinerer man Kettlebells med for eksempel løpetrening, kan man på et veldig tidseffektivt sett holde seg i svært god form. Trening med Kettlebells er også effektiv styrketrening for langrennsløpere, alpinister, padlere, klatrere, tennisspillere, håndball- og fotballspillere, svømmere osv, og gir god ”hverdagsstyrke” til for eksempel lange fjellturer med tung ryggsekk. Basisøvelsene gir stor treningseffekt for kjernemuskulaturen, noe som også hjelper deg å forebygge ryggproblemer.   

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica