Fri frakt på ordre over 1000,-

VektVest Flexi

TP #300510

Nå 999,-

Spar 300,- Førpris 1 299,-
20+ på nettlager

Abilica Vektvest Flexi er en meget god vektvest til mange typer trening.  Bruk vektvest som den del av din trening. Vektvest er anbefalt å bruke av langrennsløper og coach Martin Johnsrud Sundby fra TV-programmet "16 Ukers Helvete". 

Tilbudet varer 01. oktober eller så langt lageret rekker.

Enten du er nybegynner eller eliteutøver vil en vektvest ha en god effekt på din trening. Du kan øke intensiteten under enkle treningsøvelser som burpees, knebøyhopp, sprinttrening, trappeløp, step-ups og mye mer, eller rett og slett bare når du skal ut på en rolig søndagstur. Til fots eller på rulleski. 

Alle vektvester fra det norske varemerket Abilica passer både til dame og herre, og de kan enkelt justeres slik at de sitter tett på kroppen for optimal bevegelsesfrihet under bruk.  Vektvesten har refleks, foran og bak, 8 stk vektposer i nylon fylt med jernsand. Den har to lommer for oppbevaring av penger, nøkler og lignende.
To kraftige spenner gir gode justeringsmuligheter. Produsert i myk neopren. Vektvesten kan vaskes for hånd når vektposene er tatt ut. Maks livvidde ca. 130 cm. Vekt varierer fra 1,25 til 10 kilo avhengig av hvor mange av de 8 vektposene du velger å ha i vesten til enhver tid.

TP #300510
Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Se alle produkter