Varekode: 373777
Abilica

WeightSet 13 kg

1 049,-

5+ På lager (Leveringstid: 3-7 virkedager)

Abilica WeightSet er et vektsett på 13 kg som leveres med 2 manualer. Er perfekt for hjemmetrening. Her kan du utfordre hele kroppen med mulighet for å trene med 1 tung manual eller 2 lettere. 

Noen av øvelsene du kan gjøre er skulderpress, knebøy eller stående roing. 

 Abilica WeightSet 13 kg leveres med en praktisk oppbevaringskoffert. Settet består av 2 stk. hantler på 1,25 kg., 4 x 0,5 kilos vektskiver, 8 x 1 kilos vektskiver og 4 stk. gjengelåser. Innvendig diameter på vektskivene er 25 mm. Totalt en belastning opptil 13 kilo. Produsert i sort støpejern og forkrommet stål. 

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica