Varekode: 374797
Avantopool

Kide

45 990,-

Bestillingsvare

Heating /cooling unit

Den eksterne kjøle- og varmeenheten er enkel å bruke, spesielt med Hanki  eller Kide pool. Den kan også kobles til andre vanntanker opp til 1000 liter. Slangen er utstyrt med 1” hurtigkoblinger.

Fra enhetens kontrollpanel kan målvanntemperaturen justeres mellom +4°C – +40°C.
Kontrollpanelet viser den faktiske vanntemperaturen samt den innstilte måltemperaturen.

37 990,-

Avantopool Kide er et oppblåsbart, kompakt basseng designet for profesjonell og hjemmebruk. Bassenget kan brukes nesten hvor som helst, og det er lett å bære i en bæreveske.

Den eksterne Cooling & Heating-enheten er enkel å bruke, og slangene kan raskt festes med 32 mm hurtigkoblinger. Barnebassenget kan brukes utendørs. Bassenget har plass til opptil to personer, men er mest behagelig for én person.

Kide er laget av slitesterk forsterket, hudvennlig PVC og er lett å holde ren. Sammen med Avantopool Cooling & Heating-enheten kan du nyte kaldbad på profesjonell nivå eller slappe av i varmt vann.

Enheten kjøler ned og varmer opp vannet ca. 8°C per time og opprettholder ønsket vanntemperatur, som kan justeres mellom +4°C og +40°C.

Vedlikehold:
Vi anbefaler å skifte vannet i bassenget hver 1-7 dag, avhengig av bruksmengden. Når du bruker bassengklor kan det samme vannet resirkuleres i opptil 7-14 dager.

Ta kontakt med vår Pro avdeling om du ønsker et godt tilbud på utstyr til ditt treningssenter eller bedrift. Vi prosjekterer, tegner, installerer og gir deg topp service på utstyr som er levert fra oss. Kontakt oss på pro@treningspartner.no. 

  • Mål:
    utvendig: 132 x 78 x 62 cm. Innvendig: 112 x 58 x 62 cm
  • Materiale:
    PVC
  • Farge:
    Svart
  • Kapasitet:
    265 liter
  • Tomvekt:
    10 kg
  • Vekt ved fylt:
    275 kg
  • Rørkoblinger:
    32 mm hurtigkobling
  • Garanti:
    1 år
Avantopool

Avantopool´s historie strekker seg tilbake til en svømmebassengbutikk i Espoo i 2014, da noen issvømmeentusiaster ba om et kaldt basseng som kunne brukes hjemme. Det fantes ikke i sortimentet, så de gjorde et stort søk.
De fant noen få bassenger rundt om i verden, men de var enorme og i tillegg kompliserte å installere og vedlikeholde. Og VELDIG dyrt.

Det fantes rett og slett ikke et kaldt basseng på markedet som var egnet for hjemmebruk for issvømmere, treningsentusiaster og andre som er interessert i velvære. Så de – tre ingeniørentreprenører som hadde drevet med sport hele livet – satte seg for å utvikle sitt eget basseng.

De visste at bruken av kaldt vann for å komme seg etter prestasjoner allerede var en no-brainer i verdens ledende profesjonelle sportsligaer, som den engelske Premier League, NBA og NHL. Hvorfor skal ikke folk som driver med sport for moro skyld og bare ønsker å øke sitt eget velvære, kunne dra nytte av kulden også? Sammen bestemte de seg for å løse dette problemet. De begynte å utvikle et kaldt basseng som passer for både toppidrettsutøvere, treningsentusiaster og egentlig alle.

Gå til Avantopool

Gjør produktet bedre med

Heating /cooling unit
PRO
Bestillingsvare