Varekode: 373815
Abilica

MassageGun Advanced

1 999,-

5+ På lager (Leveringstid: 2-5 virkedager)

Abilica Massasjepistol Advanced er en massasjepistol med kraftig motor på hele 20W og 6 ulike massasjeprogram. Leveres med 5 utskiftbare massasjehoder for effektiv muskelmassasje.

Abilica Massasjepistol Advanced er et perfekt valg for deg med en aktiv livsstil, og som vil unne deg det lille ekstra i hverdagen. Kort ned restitusjonstiden etter aktiviteter, eller bruk den for å unne deg litt luksus. Abilica Massasjepistol Advanced er en håndholdt massasjepistol med 5 utskiftbare massasjehoder som er ypperlig for å skape større blodsirkulasjon i musklene både før og etter aktiviteter. Med en motor på 20W og batteripakke på 2600 mah er det god effekt og batterilevetid som gjør at du kan gi deg selv en god og lang massasje. Med en massasjefrekvens som kan justeres fra 1200 til 2800 slag per minutt fordelt på 6 ulike nivåer så kan massasjen tilpasses akkurat etter ditt ønske. 

Produktet leveres med stilrent design i et praktisk etui hvor alle delene kan oppbevares samlet.

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica