Opptil 38 % på favoritter til treningsrommet

Varekode: 794840
Abilica

LatBar Parallel Grip

Nå 799,- Førpris 999,-

5+ på nettlager

Abilica LatBar Parallel Grip er en solid nedtrekkstang til multigym i stål med chrome finish. Stangen er utstyrt med roterende feste slik at du kan holde samme grep igjennom hele øvelsen.

Tilbudet gjelder til og med 30. april, eller så lenge lageret rekker.

Nedtrekkstang med parallelgrep gir deg et godt, nøytralt grep for armene og hjelper deg med å oppnå god muskelkontakt i øvelser som nedtrekk og sittende roing med bredt grep. Parallell grepet har en greps vidde på 16 cm og diameter på 25 mm. Stangen har også 2 knurling segmenter på 20 cm sentrert på stangen som gjør den godt egnet for trekk øvelser med smalt grep.

Lengde: 96 cm lengde
Diameter grep: 25 mm
Vekt: 5,4 kg

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica