Varekode: 373056
Abilica

MiniStep 2.0 Stepmaskin

1 299,-

5+ På lager (Leveringstid: 3-7 virkedager)

Med Abilica MiniStep 2.0 er det enkelt å få flere skritt og ekstra aktivitet inn i hverdagen.

Abilica MiniStep 2.0 er et supert produkt som kan brukes nesten hvor som helst. Den tar liten plass og er enkel å ta frem når du trenger litt ekstra bevegelse. Du kan bruke den når du jobber eller ser på TV, eller når du trenger en pause fra stillesittende aktiviteter. Den gir et supert aktivt avbrekk i hverdagen. Og når du er ferdig med treningen, er den enkel å flytte å plassere bort.

Computeren viser tid, antall steg, antall steg per minutt, indikasjon på kaloriforbruk og har en innstilling som veksler mellom alle funksjoner. 
På baksiden/innsiden av computeren er det plass til 1 stk AAA-batteri. Det er en solid stepmaskin med motstand fra to hydrauliske pumper. Den har kort avstand mellom fotplatene som gir en naturlig bevegelse.

Beregnet for personer med vekt opp til 100 kg.

Maksimal brukervekt:  100 kg
Vekt:  6 kg
Lengde:  45 cm
Høyde:  20 cm
Bredde:  30 cm   

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica