Fri frakt på ordre over 1000,-

PumpSet 19 kg - 30 mm

TP #373378

999,-

20+ på nettlager

Finn din favorittmusikk og gi kroppen en ordentlig treningsøkt med Abicia PumpSet. Du har mange variasjonsmuligheter i øvelser som knebøy, utfall, markløft, sete, lår, underarmer og skuldre. Med frivekter jobber kroppen med å holde balansen og støttemuskulatur på plass. 

Abilica PumpSet består av 130 cm 30 mm vekstang i stål med gummibelegg. 6 stk plastbelagte vektskiver (2x1,25 kg, 2x2,5 kg, 2x5 kg). Totalt 19 kg.  

   

TP #373378
Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Se alle produkter