Varekode: 374556
Abilica

The Earth Collection

1 649,-

5+ På lager (Leveringstid: 2-5 virkedager)

Abilica Earth Collection-pakken inneholder alt du trenger for en sunn livsstil på farten. Denne samlingen er i begrenset opplag. Kjøp din pakke før det er for sent.

Pakken/settet inkluderer:

Abilica ExerTube ECO
Abilica LoopBand Duo
Abilica PilatesBall 20 cm
Abilica PopSocket
Abilica WaterBottle Steel
Abilica YogaMat Earth ECO

Abilica ExerTube ECO

Designet for alle typer motstands- og styrketrening. Få en full treningsøkt uten alt det tunge utstyret, eller legg det til treningsøkten under din neste styrkeøkt. Den kan også brukes til ulike tøyerutiner, legge til for støtte under pull-ups, helkroppsøvelser og mer. Vi har solgt denne i 20 år!

Størrelse: Lengde 130 cm
Material: Naturlig gummi. PE. Loom PE.

Abilica LoopBand Duo

Et absolutt must-have og en av våre bestselgere – nå justerbar! Dette 2-delte strikksettet inkluderer en lett og middels treningsstrikk som du kan ta med deg hvor som helst for en rask treningsøkt. Med et tykkere materiale i stoff og et indre silikongrep, vil du ikke ha problemer med at disse strikkene ruller eller glir opp og ned under treningen, enten det er på treningsstudioet, hjemme eller til og med på farten. Et absolutt must og en av våre bestselgere. Nå justerbar!

Størrelse: Bredde 8 cm / Justerbar fra 15 cm til 43.5 cm
Material: Polyester. Latex. POM

Abilica PilatesBall 20 cm

Ballen er en allsidig og effektiv rekvisitt som du kan blåse opp og tømme for luft for å ta med deg på farten! Du kan trene en rekke muskler som kjernen, indre lår og bekken. Ingenting styrker kjernen eller toner de indre lårene mer enn denne ballen.

Størrelse: Diameter 20 cm
Material: PVC

Abilica PopSocket

Perfekt for å sende tekstmeldinger med én hånd eller som et praktisk stativ slik at du kan se treningsvideoer i farten.

Størrelse: Diameter 38.8 mm x 7.7 mm / Høyde 24.3 mm (utvidet)
Material: Polykarbonat. TPU. Polyuretan.

Abilica WaterBottle Steel

Den perfekte drikkeflasken du vil ha med overalt; mens du trener, på jobb eller i vesken. Holder drikke varm i opptil 8 timer, eller kald i opptil 12 timer.

Størrelse: 0.5 l / Høyde 26 cm / Diameter 7 cm
Material: Rustfritt stål. Fri for BPA. SUS304 – Rustfritt stål for spesiell bruk

Abilica YogaMat Earth ECO

Designet for en komfortabel yogaøkt eller andre typer trening med en tørrtransporterende overflate for å forhindre at du sklir. Den forblir trygt på plass gjennom selv de mest intense treningsøktene.

Størrelse: Lengde 175 cm / Bredde 61 cm / Tykkelse 3 mm
Material: PER

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica