Varekode: 374806
Avantopool

Kinos Vedlikeholdssett

Nå 3 599,- Førpris 3 999,-

Bestillingsvare

Avantopool Kinos Vedlikeholdssett brukes for å holde Kinos- og Kinos Plus-bassengene dine rene og funksjonelle, da de krever regelmessig vedlikehold.
Vår Kinos-pleiepakke inkluderer 5 ekstra filtre, nedsenkbar pumpe med slange, 50 vannkvalitetsprøvelapper og en rengjøringssvamp.

Pakken inneholder:

  • 5 ekstra filtre
  • Nedsenkbar pumpe (Kärcher SP2 flat) + slange
  • Vannkvalitetsprøvelapper 50 stk
  • Rengjøringssvamppakke
Avantopool

Avantopool´s historie strekker seg tilbake til en svømmebassengbutikk i Espoo i 2014, da noen issvømmeentusiaster ba om et kaldt basseng som kunne brukes hjemme. Det fantes ikke i sortimentet, så de gjorde et stort søk.
De fant noen få bassenger rundt om i verden, men de var enorme og i tillegg kompliserte å installere og vedlikeholde. Og VELDIG dyrt.

Det fantes rett og slett ikke et kaldt basseng på markedet som var egnet for hjemmebruk for issvømmere, treningsentusiaster og andre som er interessert i velvære. Så de – tre ingeniørentreprenører som hadde drevet med sport hele livet – satte seg for å utvikle sitt eget basseng.

De visste at bruken av kaldt vann for å komme seg etter prestasjoner allerede var en no-brainer i verdens ledende profesjonelle sportsligaer, som den engelske Premier League, NBA og NHL. Hvorfor skal ikke folk som driver med sport for moro skyld og bare ønsker å øke sitt eget velvære, kunne dra nytte av kulden også? Sammen bestemte de seg for å løse dette problemet. De begynte å utvikle et kaldt basseng som passer for både toppidrettsutøvere, treningsentusiaster og egentlig alle.

Gå til Avantopool