Varekode: 374804
Avantopool

Vannkvalitetstest Strips

slips

379,-

Bestillingsvare

Sjekk vannkvaliteten og PH-nivået med Avantopool Strips.

4-i-1 teststrips for å kontrollere vannkvaliteten i bassengene/kaldbadene.
Dette er det beste produktet for å teste de mest kritiske vannparametrene i bassenget ditt. Enkel flip-hette som på boksen gir deg en strips av gangen. 

Beskrivelse:

  • Dypp en strimmel i vann og fjern umiddelbart.
  • Hold stripen vannrett i 15 sekunder (ikke rist overflødig vann fra stripen.)
  • Sammenlign pH, fri klor, total alkalitet og stabilisatorputer (i den rekkefølgen) med fargekartet på etiketten. PH bør være optimalt mellom 7,0-8,4.

Viktig:

Hold hetten tett og lukket mellom hvert bruk. Oppbevares i romtemperatur og må brukes innen utløpsdato.

Avantopool

Avantopool´s historie strekker seg tilbake til en svømmebassengbutikk i Espoo i 2014, da noen issvømmeentusiaster ba om et kaldt basseng som kunne brukes hjemme. Det fantes ikke i sortimentet, så de gjorde et stort søk.
De fant noen få bassenger rundt om i verden, men de var enorme og i tillegg kompliserte å installere og vedlikeholde. Og VELDIG dyrt.

Det fantes rett og slett ikke et kaldt basseng på markedet som var egnet for hjemmebruk for issvømmere, treningsentusiaster og andre som er interessert i velvære. Så de – tre ingeniørentreprenører som hadde drevet med sport hele livet – satte seg for å utvikle sitt eget basseng.

De visste at bruken av kaldt vann for å komme seg etter prestasjoner allerede var en no-brainer i verdens ledende profesjonelle sportsligaer, som den engelske Premier League, NBA og NHL. Hvorfor skal ikke folk som driver med sport for moro skyld og bare ønsker å øke sitt eget velvære, kunne dra nytte av kulden også? Sammen bestemte de seg for å løse dette problemet. De begynte å utvikle et kaldt basseng som passer for både toppidrettsutøvere, treningsentusiaster og egentlig alle.

Gå til Avantopool