Hex Manualsett 2-9 kg

TP #300289

6 499,-

På lager
Pakkens innhold
Standard
2x Hex Dumbbell Manual 2 kg
Vekt: 2 kg
Hex manual 2 kg med håndtak i stål med grepsdiameter på 33 mm og bredde på 13 cm. Manualene er belagt med gummi som øker levetiden og beskytter underlaget.  Perfekt til øvelser som feks. Renegade Row og andre øvelser som krever stabilitet og at manualen ikke triller.    Selges i stk og pris er oppgitt per manual.
2x Hex Dumbbell Manual 3 kg
Vekt: 3 kg
Hex manual 3 kg med håndtak i stål med grepsdiameter på 33 mm og bredde på 13 cm. Manualene er belagt med gummi som øker levetiden og beskytter underlaget.  Perfekt til øvelser som feks. Renegade Row og andre øvelser som krever stabilitet og at manualen ikke triller.    Selges i stk og pris er oppgitt per manual.
2x Hex Dumbbell Manual 4 kg
Vekt: 4 kg
Hex manual 4 kg med håndtak i stål med grepsdiameter på 33 mm og bredde på 13 cm. Manualene er belagt med gummi som øker levetiden og beskytter underlaget.  Perfekt til øvelser som feks. Renegade Row og andre øvelser som krever stabilitet og at manualen ikke triller.    Selges i stk og pris er oppgitt per manual.
2x Hex Dumbbell Manual 5 kg
Vekt: 5 kg
Hex manual 5 kg med håndtak i stål med grepsdiameter på 33 mm og bredde på 13 cm. Manualene er belagt med gummi som øker levetiden og beskytter underlaget.  Perfekt til øvelser som feks. Renegade Row og andre øvelser som krever stabilitet og at manualen ikke triller.    Selges i stk og pris er oppgitt per manual.
2x Hex Dumbbell Manual 6 kg
Vekt: 6 kg
Hex manual 6 kg med håndtak i stål med grepsdiameter på 33 mm og bredde på 13 cm. Manualene er belagt med gummi som øker levetiden og beskytter underlaget.  Perfekt til øvelser som feks. Renegade Row og andre øvelser som krever stabilitet og at manualen ikke triller.    Selges i stk og pris er oppgitt per manual.
2x Hex Dumbbell Manual 7 kg
Vekt: 7 kg
Hex manual 7 kg med håndtak i stål med grepsdiameter på 33 mm og bredde på 13 cm. Manualene er belagt med gummi som øker levetiden og beskytter underlaget.  Perfekt til øvelser som feks. Renegade Row og andre øvelser som krever stabilitet og at manualen ikke triller.    Selges i stk og pris er oppgitt per manual.
2x Hex Dumbbell Manual 8 kg
Vekt: 8 kg
Hex manual 8 kg med håndtak i stål med grepsdiameter på 33 mm og bredde på 13 cm. Manualene er belagt med gummi som øker levetiden og beskytter underlaget.  Perfekt til øvelser som feks. Renegade Row og andre øvelser som krever stabilitet og at manualen ikke triller.    Selges i stk og pris er oppgitt per manual.
2x Hex Dumbbell Manual 9 kg
Vekt: 9 kg
Hex manual 9 kg med håndtak i stål med grepsdiameter på 33 mm og bredde på 13 cm. Manualene er belagt med gummi som øker levetiden og beskytter underlaget.  Perfekt til øvelser som feks. Renegade Row og andre øvelser som krever stabilitet og at manualen ikke triller.    Selges i stk og pris er oppgitt per manual.

Gummierte og sekskantede manualer. 

Perfekt til øvelser som krever at manualene ikke triller, som f.eks. Renegade Row, eller til bruk i trimrom på båter. 

Manualene har grepsvidde på 13cm og grepsdiameter på 33mm. 

Settet inneholder 

  • 2 stk Abilica Hex Dumbbell 2 kg
  • 2 stk Abilica Hex Dumbbell 3 kg
  • 2 stk Abilica Hex Dumbbell 4 kg
  • 2 stk Abilica Hex Dumbbell 5 kg
  • 2 stk Abilica Hex Dumbbell 6 kg
  • 2 stk Abilica Hex Dumbbell 7 kg
  • 2 stk Abilica Hex Dumbbell 8 kg
  • 2 stk  Abilica Hex Dumbbell 9 kg 

TP #300289
Non-brand