Fri frakt på ordre over 1000,-

CU900 LED Ergometersykkel

TP #372921

41 990,-

Bestillingsvare

Spirit CU900 LED Ergometersykkel er en kraftig sykkel konstruert for treningssenter. 

Ergometersykkel med et lett og glidende tråkk, som gir brukeren en meget godt treningsopplevelse. Det lekre og tidløse designet gir et meget godt og solid inntrykk. Spirit CU900 LED Ergometersykkel er selvgenererende og trenger ikke kobles til strømnettet. Dette gir meget god fleksibilitet i forhold til plassering, samt miljøvennlighet.

Computeren er bakgrunnsbelyst og gir den viktigste treningsinformasjonen. 40 motstandsnivåer som enkelt justeres fra computer.
I forhold til den mindre modellen CU800 får man på Spirit CU900 LED:

  • kraftigere konstruksjon som er 13 kg tyngre
  • tåler høyere brukervekt
  • tåler mer og hardere bruk

Spirit 900 serien med tredemølle, crosstrainer, ergometersykkel og sittesykkel er det riktige valget for treningssentre som ønsker det beste for sine medlemmer og til en best mulig pris.  


Ta kontakt med vår Pro avdeling om du ønsker et godt tilbud på utstyr til ditt treningssenter eller bedrift.
Vi prosjekterer, tegner, installerer og gir deg topp service på utstyr som er levert fra oss. Kontakt oss på pro@treningspartner.no. 

TP #372921

  • Vekt:  65 kg
  • Maks personvekt:  204 kg
  • Treningsprogrammer:  9 stk

Spirit

Spirit Fitness utviklet sitt første treningsprodukt i 1983, med det enkle målet å gi våre kunder utstyr av høyeste kvalitet for å hjelpe dem med å nå treningsmålene sine.
Det er den samme enkle hensikten som fortsetter i dag med å designe og utvikle hvert utstyr som bærer Spirit Fitness navnet. De sørger for at alt nytt utstyrsdesign oppfyller de samme krevende standardene som har laget Spirit Fitness merket.

Se alle produkter

Beskytt gulvet med

Underlagsmatte 150 x 70 x 0,6 cm
599,-