Varekode: 374627
Sponser Sport Food

Casein Chocolate

799,-

Bestillingsvare

Sponser Casein Chocolate er en proteinfraksjon av melk som sakte fordøyes og metaboliseres. Kasein er ideelt for vedvarende proteintilførsel om natten eller i hvileperioder og gir en vedvarende metthetsfølelse. Det Micellære kaseinet dekker oppskalerte krav og produseres skånsomt og naturlig ved hjelp av krysstrømsmikrofiltrering (CFM).

Kasein tilhører den uløselige proteinfraksjonen i melk og går ikke over i mysen, men bearbeides normalt til ost. Kasein består av forskjellige typer protein og ett karakteristisk trekk ved kasein er dens lange mage-oppholdstid på grunn av dens gel-dannende egenskap og den samtidige langsomme flyten av aminosyrer inn i blodet. Av denne grunn brukes det ofte som såkalt «nattprotein». Sikrer optimal vekst og bevaring av muskelmasse samt raskere restitusjon.

Kasein inneholder naturlig kalsium, kalium og fosfor, som bidrar til normal muskelfunksjon.
1 boks på 850g gir 42 porsjoner.

FORDELER 
Micellært kasein fra kryssstrømsmikrofiltrering.
Langvarig aminosyretilførsel.
Naturlig rik på kalsium, fosfor og kalium. 
BCAA totalt (2808 mg BCAA/porsjon 13,5 g).

BRUK 
Langsom fordøyelse er en naturlig egenskap til kasein. For å få en langvarig aminosyrefluks under fastende nattfase, anbefales det å ta kasein før leggetid eller av restitusjonsgrunner rett etter aktivitet. Som en del av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.
2 ½ skje (ca. 20 g) + ca. 300 ml melk. Hvis du tilbereder med vann, øk mengden pulver. 

INGREDIENSER 
Mikrofiltrert kasein 84 %, avfettet kakao 12 %, karamellpulver, smaksstoffer, søtningsmiddel sukralose.

Sponser Sport Food

SPONSER SPORT FOOD kan tilby en rekke produkter for å få dekket energibehovet, rehydrere og bidra til bedre muskulær restitusjon under og etter fysisk anstrengelse. Utenom sportsdrikker som er lett å fordøye, lettvinte snacks som energibarer og gels, kan vi også tilby spesialprodukter for optimal restitusjon, vitaminer, mineraler og elektrolytter i produktene, rødbetjuice og koffeinekstrak, så vel som produkter for optimal karbohydrat- og soda oppladning.

Gå til Sponser Sport Food