Varekode: 374628
Sponser Sport Food

Creatine Monohydrate

549,-

5+ På lager (Leveringstid: 2-5 virkedager)

Sponser Creatine Monohydrate Kreatin bidrar til å øke den fysiske ytelsen i påfølgende utbrudd av kortvarig, høyintensiv trening (for eksempel sprint, styrketrening). 

Kreatinmonohydrat inneholder som eneste ingrediens rent kreatinmonohydrat og har fått en helt nøytral smak. Vanligvis får kroppen kreatin ved å spise kjøtt og fisk og deretter lagres det i muskelfibrene som kreatinfosfat. For en effektiv oppbevaring og tilsvarende effekter er et flere ukers inntak nødvendig. 500g boks.  

Fordeler
Creapure kreatinkvalitet. 
Fri for rester og urenheter. 

Bruk
I intervallsport med høy intensitet.
Legg til i shakes, drikkevarer eller annen mat.
Ta helst kombinert med karbohydrater, i 2 porsjoner daglig.
Ikke overskrid anbefalt daglig dose. Ikke egnet for barn og voksende ungdom. Kosttilskudd erstatter ikke et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for små barn. 

Ingredienser 
100 % ren Creapure kreatinmonohydrat.

Sponser Sport Food

SPONSER SPORT FOOD kan tilby en rekke produkter for å få dekket energibehovet, rehydrere og bidra til bedre muskulær restitusjon under og etter fysisk anstrengelse. Utenom sportsdrikker som er lett å fordøye, lettvinte snacks som energibarer og gels, kan vi også tilby spesialprodukter for optimal restitusjon, vitaminer, mineraler og elektrolytter i produktene, rødbetjuice og koffeinekstrak, så vel som produkter for optimal karbohydrat- og soda oppladning.

Gå til Sponser Sport Food