Varekode: 373595
Sponser Sport Food

Electrolytes Fruitmix

89,-

5+ På lager (Leveringstid: 3-7 virkedager)

Sponser Electrolytes Fruitmix er en nesten kalorifri brustablett som inneholder natrium, magnesium, kalsium, klorid, kalium og sink for å bidra til å minske svettetap under trening, spesielt i høye temperaturer eller lengre treningsøkter. 

Et rør inneholder 10 stk brus tabletter og en brus tablett gir 500-750 ml (4,5g) sportsdrikke i kombinasjon med vann. Ved trening eller konkurranse i høy intensitet som kreves det en karbohydrater kilde for å sikre opptak, Competition eller Isotonic anbefales i kombinasjon med denne. Anbefalt brukt er under trening.  

Laktose og gluten fri
Med fruktmiks smak

Sponser Sport Food

SPONSER SPORT FOOD kan tilby en rekke produkter for å få dekket energibehovet, rehydrere og bidra til bedre muskulær restitusjon under og etter fysisk anstrengelse. Utenom sportsdrikker som er lett å fordøye, lettvinte snacks som energibarer og gels, kan vi også tilby spesialprodukter for optimal restitusjon, vitaminer, mineraler og elektrolytter i produktene, rødbetjuice og koffeinekstrak, så vel som produkter for optimal karbohydrat- og soda oppladning.

Gå til Sponser Sport Food