Fri frakt på ordre over 1000,-

Elektrolytter Sitron

TP #373594

89,-

10+ på nettlager

Sponser Electrolytes Lemon er en nesten kalorifri brustablett som inneholder natrium, magnesium, kalsium, klorid, kalium og sink for å bidra til å minske svettetap under trening, spesielt i høye temperaturer eller lengre treningsøkter. 

Et rør inneholder 10 stk brus tabletter og en brus tablett gir 500-750 ml (4,5g) sportsdrikke i kombinasjon med vann. Ved trening eller konkurranse i høy intensitet som kreves det en karbohydrater kilde for å sikre opptak, Competition eller Isotonic anbefales i kombinasjon med denne. Anbefalt brukt er under trening.  

Laktose og gluten fri.
Med sitron smak.

TP #373594
Sponser Sport Food

SPONSER SPORT FOOD kan tilby en rekke produkter for å få dekket energibehovet, rehydrere og bidra til bedre muskulær restitusjon under og etter fysisk anstrengelse. Utenom sportsdrikker som er lett å fordøye, lettvinte snacks som energibarer og gels, kan vi også tilby spesialprodukter for optimal restitusjon, vitaminer, mineraler og elektrolytter i produktene, rødbetjuice og koffeinekstrak, så vel som produkter for optimal karbohydrat- og soda oppladning.

Se alle produkter