Fri frakt på ordre over 1000,-

Sponser Pure & Natural Apple-Cinnamon

TP #374376

39,-

20+ på nettlager

Sponser Pure & Natural Apple-Cinnamon.
‎Pure & Natural er en energibar laget av rent naturlige råvarer av høy kvalitet og helt uten tilsetningsstoffer.

Basert på bare fem naturlige ingredienser, gir denne velsmakende baren en naturlig energiøkning for sport og fritid.
Mange idrettsutøvere og aktive mennesker ønsker velsmakende energibarer som gir dem energien de trenger på en effektiv måte. Samtidig ønsker de imidlertid en matbit som er så ubehandlet som mulig og ikke inneholder kunstige tilsetningsstoffer. Dette er nøyaktig hva PURE & NATURAL barer tilbyr deg.
PURE & NATURAL er Basert på saftige dadler, sultana, epler, mandler og kanel. Energibaren består utelukkende av frukt og nøtter. De gir baren sin typiske smak og naturlige søthet, helt uten kunstige smaker eller tilsatt sukker. De forsyner kroppen med energi og næringsstoffer på en naturlig måte.
PURE &NATURAL er tilgjengelig i to forskjellige smaker: eple kanel og kokosnøtt.

- Vegansk, glutenfri, laktosefri.
- Energibar fra frukt og nøtter
- Naturlige ingredienser, uten tilsetningsstoffer

TP #374376
Sponser Sport Food

SPONSER SPORT FOOD kan tilby en rekke produkter for å få dekket energibehovet, rehydrere og bidra til bedre muskulær restitusjon under og etter fysisk anstrengelse. Utenom sportsdrikker som er lett å fordøye, lettvinte snacks som energibarer og gels, kan vi også tilby spesialprodukter for optimal restitusjon, vitaminer, mineraler og elektrolytter i produktene, rødbetjuice og koffeinekstrak, så vel som produkter for optimal karbohydrat- og soda oppladning.

Se alle produkter