Varekode: 374630
Sponser Sport Food

Whey Isolate 94 Chocolate Proteinpulver

549,-

Bestillingsvare

Sponser Whey Isolate 94 Chocolate Proteiner støtter vekst i muskelmassen og vedlikehold av den. 

Sponser Whey Isolate 94 er et myseproteinisolat med et ekstremt høyt proteininnhold på 94 %. Produksjonen gjennom kryssstrømsmikrofiltrering (mikro- og etterpå ultrafiltrering, ingen ionebytting) garanterer best mulig bevaring og konsentrasjon av verdifulle proteinfraksjoner i deres tertiære og kvartære struktur, som ellers går tapt under ionebyttingen. Denne teknologien tillater lavest fettinnhold og ingen laktose for høyeste biologiske verdi. 425g boks (21 porsjoner).  

Fordeler
Laktosefri, glutenfri 
Best mulig proteinkvalitet gjennom kryssstrømsmikrofiltrering 
Høyt innhold av essensielle aminosyrer, spesielt i BCAA (250 mg/g rent protein) 
God løselighet - Vannløselig 

Utnyttelse

Skal tas inntil 30 min før eller rett etter trening. 2 skjeer (ca. 20 g) + ca. 200 ml melk. Tilbereder du med vann, øk mengden pulver. Som en del av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. 

Ingrediienser
Myseproteinisolat 89 %, avfettet kakao 10 %, smaksstoffer, emulgator solsikkelecitin, søtningsmiddel sukralose.

Sponser Sport Food

SPONSER SPORT FOOD kan tilby en rekke produkter for å få dekket energibehovet, rehydrere og bidra til bedre muskulær restitusjon under og etter fysisk anstrengelse. Utenom sportsdrikker som er lett å fordøye, lettvinte snacks som energibarer og gels, kan vi også tilby spesialprodukter for optimal restitusjon, vitaminer, mineraler og elektrolytter i produktene, rødbetjuice og koffeinekstrak, så vel som produkter for optimal karbohydrat- og soda oppladning.

Gå til Sponser Sport Food