Fri frakt på ordre over 1000,-

HeavyRocker rockering

TP #373300

Nå 299,-

Spar 300,- Førpris 599,-
20+ på nettlager

Kom i form på en morsom måte! Bruk av rockering gir deg økt bevegelighet og effektiv trening av midje, hofter, mage og rygg. For høyest effekt, lær deg å rocke begge veier.

Abilica Heavy Rocker er en sammenleggbar rockering belagt med myk behagelig skumgummi. De 8 delene settes sammen med et enkelt klikk-system. Abilica Heavy Rocker veier 2,2 kg og rockeringer med tyngde gir i tillegg økt styrke. Tyngden gjør treningen mer effektiv og du vil kjenne det godt, da du bruker mer muskelkraft for å rocke. Kulene på ringen gir samtidig en kraftig massasje.

Spesifikasjoner på rockeringen er
Grønn og grå farge 
Diameter på 100 cm Vekt på 2,2 kg.

TP #373300
Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Se alle produkter