Varekode: 374808
Avantopool

Filterpakke til Hanki og Kide

+ 5 pack

Nå 2 699,- Førpris 2 999,-

Bestillingsvare

Avantopool Filterpakke egnet for Avantopool Hanki og Avantopool Kide

Filterpakke beskytter kjøle-/varmeenheten mot smusspartikler og holder dem borte fra vannsirkulasjonen. Filterhuset leveres med forhåndsmonterte slanger og hurtigkoblinger og to kuleventiler. Filtreringspakken inkluderer også ett filter inne i huset og 4 ekstra filtre. Filtrene må rengjøres ukentlig. Skittent filter vil senke vannstrømmen. Rengjøring av filteret regelmessig gjør også at det varer lenger. Vi anbefaler å bytte filter hver 1-3 måned avhengig av bruken av bassenget.

Avantopool

Avantopool´s historie strekker seg tilbake til en svømmebassengbutikk i Espoo i 2014, da noen issvømmeentusiaster ba om et kaldt basseng som kunne brukes hjemme. Det fantes ikke i sortimentet, så de gjorde et stort søk.
De fant noen få bassenger rundt om i verden, men de var enorme og i tillegg kompliserte å installere og vedlikeholde. Og VELDIG dyrt.

Det fantes rett og slett ikke et kaldt basseng på markedet som var egnet for hjemmebruk for issvømmere, treningsentusiaster og andre som er interessert i velvære. Så de – tre ingeniørentreprenører som hadde drevet med sport hele livet – satte seg for å utvikle sitt eget basseng.

De visste at bruken av kaldt vann for å komme seg etter prestasjoner allerede var en no-brainer i verdens ledende profesjonelle sportsligaer, som den engelske Premier League, NBA og NHL. Hvorfor skal ikke folk som driver med sport for moro skyld og bare ønsker å øke sitt eget velvære, kunne dra nytte av kulden også? Sammen bestemte de seg for å løse dette problemet. De begynte å utvikle et kaldt basseng som passer for både toppidrettsutøvere, treningsentusiaster og egentlig alle.

Gå til Avantopool