Protein Bar 50 Sjokolade

TP #300088

59,-

5+ på nettlager

Sponser Protein 50 sjokolade er en proteinbar med 50% proteiner og bare 2 g brukelige karbohydrater. Brukes for oppbygging og vedlikehold av musklene.

Uten sjokoladetrekk.
Brukes før og etter trening og anstrengelse.

• Raske og langsomt tilgjengelige proteiner basert på myse, soya, hvete, kasein og kollagen hydrolisat.
• Beriket med 9 vitaminer
• Med 7620 mg BCAA per bar

Sponser Sport Food AG ble etablert i Sveits i 1988. Selskapet er i dag klar markedsleder på sportsernæring i Sveits og de over 120 ulike produktene brukes av mosjonister og toppidrettsutøvere over hele verden. Sponser Sport Food leverer sportsernæring til over 1 000 forskjellige idrettsarrangementer hvert år og langt over 100 000 utøvere bruker Sponser Sport Food sportsernæring hvert år. Sponser Sport Food utvikler sin egne produkter basert på vitenskapelige undersøkelser og testing/samtaler med leger, forskere og toppidrettutøvere over hele verden.  

TP #300088
Sponser Sport Food

SPONSER SPORT FOOD kan tilby en rekke produkter for å få dekket energibehovet, rehydrere og bidra til bedre muskulær restitusjon under og etter fysisk anstrengelse. Utenom sportsdrikker som er lett å fordøye, lettvinte snacks som energibarer og gels, kan vi også tilby spesialprodukter for optimal restitusjon, vitaminer, mineraler og elektrolytter i produktene, rødbetjuice og koffeinekstrak, så vel som produkter for optimal karbohydrat- og soda oppladning.

Se alle produkter