Varekode: 131660
Abilica

Legpress

34 999,-

Bestillingsvare

Abilica Legpress er et meget kraftig benpressapparat som er spesielt utviklet for å tåle bruk i trimrom og andre flerbruksmiljøer. 

Benpress apparatet er et kraftig apparat for trening av benmuskulaturen. Den gir mulighet for å gjennomføre 4 ulike øvelser
Benpress
Knebøy med vekt på skuldrene,
Knebøy med fremoverbøyd rygg og vekt på korsryggen (donkey squats) og tåhev. 

Abilica LegPress har en rekke justeringer for individuell tilpasning. Vektskiveholderne har plass til ca. 250 kg med 50 mm vektskiver.   

Abilica Legpress kan tilpasses 25/30mm skiver ved bestilling av ombyggingsenhet for mindre vektskiver.  

Vekt: 155 kg
Livstidsgaranti ved hjemmebruk.

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica