Opptil 38 % på favoritter til treningsrommet

Varekode: 373298
Abilica

PushUp Flexi

499,-

5+ på nettlager

Abilica PushUp Flexi kan brukes som stabil eller ustabil pushup bar. Bare snu den fra den flate til den buede siden, og du kan aktivere enda flere muskler.

Dette aktiverer kjernemuskulaturen og krever mer av deg. Den buede siden avlaster håndledd og reduserer muligheten for belastningsskader i håndledd. Abilica PushUp Flexi er produsert i jern, som er blitt belagt med mosegummi. Dette gir veldig godt grep, selv om du er svett på hendene.

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica