Varekode: 373969
Abilica

Vibrating MassageBall

599,-

5+ På lager (Leveringstid: 2-5 virkedager)

Abilica Vibrating MassageBall er en 360-graders massasjeball, ideell for å løse opp i stive og støle muskler før og etter trening.

Massasjeballen har 3 vibrasjonsnivåer indikert med lys, som du enkelt styrer med en knapp. Ett automatisk program. Massasjeballen lades opp med medfølgende USB-kabel og er fulladet etter 2 timer. Fullt batteri gir opptil 2 timers brukstid. Myk, gummiert overflate med struktur rundt hele massasjeballen. 

Diameter: 11 cm

Abilica

Abilica (/abilika/) er et norsk treningsmerke som bruker skandinavisk design utviklet tilbake i 2002. Navnet deres kommer fra det engelske ordet "ability", som betyr å kunne utføre. Og navnet Abilica assosieres med vilje og styrke! De vil at du skal ha positive assosiasjoner til merkevaren, som en følelse av prestasjon og prestasjon på alle treningsnivåer. De gjør alt de kan for å være et bærekraftig valg. Abilica tilbyr et bredt utvalg av hjemmetreningsprodukter, med mange forskjellige løsninger for folk som ønsker å leve en aktiv livsstil uansett hvordan hverdagen ser ut. Abilica bryr seg om deg og er sikre på at du finner noe som passer deg.

Gå til Abilica